پکیج پروژه های دانلودی ایرانی و خارجی حمام | +15 پروژه
مجموعه از پروژه های حمام ایرانی و خارجی به همراه مطالعات، تحلیل و نقشه های آن ها
تمامی فایل ها در ربات تلگرام را در قالب یک فایل برای شما عزیزان به صورت کاملا رایگان جمع آوری نمودیم که امیدوارم مثمر ثمر واقع باشد.نظراتتونو کامنت کنید.
پروژه هتل شامل : فایل های Word , Excel , PowerPoint و همچنین تصاویر
طراحی حمام با کمک ایده های جالب و خلاقانه
اگر تمایل دارید دکوراسیون حمام و دکوراسیون سرویس بهداشتی شما دارای فضایی انرژی بخش و جذاب باشد بهتر است از دکوراسیون های مدرن برای طراحی این بخش از منزل استفاده کنید. برای طراحی حمام ایده های زیادی وجود دارد و شما می توانید با الگوبرداری از این ایده ها فضایی متفاوت و شیک را در حمام منزل خود ایجاد کنید.
طراحی دکوراسیون داخلی حمام
کفپوش و دیوار پوش حمام مهم ترین اجزای یک حمام مدرن را تشکیل می دهند بنابراین بهتر است قبل از هر چیز در انتخاب رنگ و طرح سرامیک و یا کاشی برای کفپوش و دیوار پوش حمام حساسیت لازم را به خرج دهید. برای حمام های بزرگ می توانید از سرامیک و یا کاشی با رنگ های روشن و تیره استفاده کنید. توجه داشته باشید برای بزرگ تر به نظر رسیدن فضای حمام های کوچک بهتر است از کاشی و یا سرامیک ها با رنگ های روشن استفاده نمایید.
اگر فضای حمام شما بزرگ است و تمایل دکوراسیونی لاکچری و متفاوتی را برای حمام منزل خود طراحی کنید بهتر است از وان در فضای حمام استفاده نمایید. اگر حمام در فضای اتاق خواب قرار دارد می توانید برای زیباتر به نظر رسیدن دکوراسیون داخلی حمام از درب های شیشه ای استفاده کنید.
حمام
حَمّام یا گرمابه محلی است برای شستشوی اساسی تن و سر و صورت و نیز غسل در اصطلاح اسلامی. گرمابههای همگانی در ایران باستان و خاندان عثمانی ترکیه، و برخی کشورهای شمال آفریقا که در قلمرو خاندان عثمانی بودهاند، دیده میشد و امروزه نمودی از فرهنگ خاورزمینِ آن زمان شمرده میشود؛ هرچند بسیاری از آنها خراب یا بسته شدند، ساختار زیبای برخی از آنها در یادها و نگارههایشان در نسکهای گردشگران اروپایی سدههای پیشین بر جای ماند تا سندی باشد بر یکی از نمودهای شهرنشینی در خاورزمین. در این گرمابهها کسانی بودند که به دلاک معروف بودند آنها لنگ به کمر میبستند و کیسه میکشیدند که در عامه به آنها لنگی یا کیسه کش میگفتند.
نمونهٔ اینگونه گرمابهها در سدههای پس از آن در اروپا با نگرش به ساختار خاوری بیشتر برای بزرگزادگان و درباریان ساخته شد.
تاریخچه حمام در ایران
شستوشوي بدن و حمام كردن براي ايرانيها علاوه بر پاكيزه كردن تن و دفع چرك، يك آيين مذهبي هم بوده. در تمام اديان پيش از اسلام- از مهرپرستان گرفته تا زرتشتيها-غسل كردن يكي از شرطهاي شركت در مراسم بوده، اين است كه نه تنها در يك جايي مثل كاخ شاهي تخت جمشيد نشانههايي از حمام پيدا ميكنند بلكه باستانشناسها، بعد از كلي جستوجو به اين نتيجه رسيدند كه ساخت حمامهاي عمومي از عهد هخامنشي در همه شهرهاي ايران رايج بوده است.
غسل كردن چه به صورت واجب و چه به صورت مستحب، به مناسبتهاي مختلف به مسلمانها سفارش شده، به همين خاطر بعد از اسلام، شاهان ايراني و البته آدمهاي خير، شهرهاي ايراني را پر كردند از حمامهاي عمومي تا جايي كه در شهري مثل اصفهان فقط در عهد صفوي 272 حمام عمومي ساخته شد
معماری حمام
حمام ها بايد در جايي در مسير آب روان ساخته مي شدند و نيز خروجي فاضلاب آنها بايددر نظر گرفته مي شد. در حمام ها مسير دسترسي به بناي اصلي حمام با طراحي هاي جالبي صورت مي گرفت.
به اين ترتيب که هر فضا به وسيله راهرو هشتي مانند از فضاي ديگر جدا مي شد تا دما و رطوبت هر فضا نسبت به فضاي مجاور تنظيم گردد و به اين ترتيب از ورود ناگهاني هواي سرد جلوگيري مي کردند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.